ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ // ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Ευθυμιάδου Κωνσταντίνα φοίτησε στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης ( Κ.Σ.Ο.Τ.) στην Αθήνα.
Στην Ελλάδα έχει συνεργαστεί με διάφορες ομάδες χορού και χορογράφους όπως οι Χορευτές, η Hellenic Dance Company, η ομάδα σύγχρονου χορού του Χάρη Μανταφούνη και η Εθνική Λυρική Σκηνή.
Το 2007 καλείται από τον Wim Vandekeybus και την Ultima Vez να γίνει μέλος της ομάδας κι έτσι συμμετέχει στη δημιουργία του "Menske" και στην περιοδεία του "Spiegel".
Το 2009 κινείται μεταξύ Βελγίου και Ισπανίας καθώς δουλεύει με το χορογράφο Roberto Olivan και την Enclave Dance Company. Μέσα από τη δημιουργία των "Mermaid's Call" και "Alba Eterna", καλλιεργεί το ενδιαφέρον και την έλξη της για το πάντρεμα του σύγχρονου χορού και του τσίρκου.
Αμέσως μετά, το 2010, ξεκινά τη συνεργασία της με το χορογράφο Akram Khan για τη δημιουργία και διεθνή περιοδεία του "Vertical Road". Παράλληλα συμμετέχει στην περιοδεία του "Confluence" από τους Akram Khan - Nitin Sawhney.
To 2012 επιστρέφει στην Ελλάδα για τη δημιουργία του "Kireru", σε συνεργασία με τη Rootlessroot υπό την καθοδήγηση των Jozef Fruzek, Λίντα Καπετανέα και υπό τους ήχους του John Parrish και της μπάντας του.
Το 2013 συμμετέχει στη δημιουργία του "Vicious Cycle" από την ομάδα Jukstapoz (Χριστίνα Γουζέλη και Paul Blackman).
Από το 2012 η Κωνσταντίνα έχει αρχίσει να αναπτύσσει την προσωπική της δουλειά, "Henshin", "Looking forward to meeting" (για το Symphonic Dance Evening της ακαδημίας χορού SEAD)," A Flock of Sounds", για το Black Box της Κ.Σ.Ο.Τ.,"Αγαπητέ Μιχαλάκη".
Η Κωνσταντίνα παραδίδει σεμινάρια χορού στην Ελλάδα και το εξωτερικό όπως: Flic Scuola di Circo-(Torino), Deltebre Dance Festival-(Spain), Tainan University of Fine Arts-(Taiwan), Trafo Theatre-(Budapest), Kalidoskope studio-(Genova), Music Village Festival-(Greece), DAN.C.CE. studio-(Greece), National Arts Center-(Ottawa), Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης-(Αθήνα), SEAD (Salzburg).