Η Μαρίνα Σάττι είναι τραγουδίστρια, συνθέτης και ηθοποιός.
Γεννήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου στην Αθήνα από πατέρα Σουδανό και μητέρα Ελληνίδα. Μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης κι από μικρή ασχολήθηκε με το πιάνο έχοντας ως δασκάλα την Ρίκα Δεληγιαννάκη. Τον Σεπτέμβριο του 2004, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα προκειμένου να σπουδάσει Αρχιτεκτονική στο Ε.Μ.Π., ενώ παράλληλα σπούδαζε κλασικό τραγούδι, θέατρο και χορό. To 2008 πήρε δίπλωμα κλασικού τραγουδιού με τον βαρύτονο Πάνο Δήμα (1ο βραβείο-άριστα παμψηφεί), πτυχίο κλασικού πιάνου κι ανώτερων θεωρητικών. Το 2009 συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή Τζαζ Ορχήστρα (EBU) υπό την καθοδήγηση του Peter Herbolzheimer. Αργότερα, κέρδισε υποτροφία για το Berklee College of Music, από το οποίο αποφοίτησε το 2011 με εξειδίκευση στο Contemporary Writing and Production (σύγχρονη ενορχήστρωση και παραγωγή) και Film Scoring.
Ως τραγουδίστρια, έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως: Bobby McFerrin, Paco de Lucia, Wayne Shorter, Danilo Perez, Patrice Rushen, Peter Herbolzheimer, Simon Shaheen, Νίκος Κυπουργός, Νίκος Μαμαγκάκης, Μάριος Φραγκούλης, Αλέκα Κανελλίδου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Χρήστος Θηβαίος, και πολλούς άλλους. Το 2007, τραγούδησε το τραγούδι Sugartown στην ομώνυμη ταινία του Κίμωνα Τσακίρη (Βραβείου κοινού στο Β' Φεστιβάλ Κοινού Κύπρου) ενώ δύο χρόνια μετά, το 2009, εκπροσώπησε την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή περιοδεία της European Jazz Orchestra (EBU). Επιπλέον, το 2010, τραγούδησε στο Kennedy Center (Washington DC) με το World Jazz Nonet.
Ως ηθοποιός έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο, τη Λυρική σκηνή και το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου έχοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε παραστάσεις όπως το Once, Ερωτόκριτος, Shrek The Musical, Ο Βιολιστής στη Στέγη κ.α. Έχει εμφανιστεί και στις τηλεοπτικές σειρές Γ4 του Alpha TV και Steps στον ANT1.
Έχει συμμετάσχει, επίσης, και σε διάφορες μεταγλωττίσεις ταινιών της Disney, της Mattel (Barbie). Οι πιο γνωστοί ρόλοι που έχει μεταγλωττίσει είναι αυτός της Άριελ, της μικρής γοργόνας, στην τρίτη ταινία της τριλογίας, στο τραγουδιστικό κομμάτι, καθώς επίσης και η Βαϊάνα, η πιο πρόσφατη πριγκίπισσα της Disney, στους διαλόγους και τα τραγούδια.

Το 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο της single, μια διασκευή του μικρασιατικού τραγουδιού "Θα Σπάσω Κούπες".
Το 2016 δημιούργησε το γυναικείο πολυφωνικό σύνολο «Fonέs» το οποίο την πλαισιώνει στις ζωντανές εμφανίσεις της και την επόμενη χρονιά (2017) την χορωδία «Chórεs» που αποτελείται από 50 γυναίκες όλων των ηλικιών.
Το 2017 κυκλοφόρησε το δεύτερο single της «Μάντισσα», στο οποίο έχει κάνει την σύνθεση, την ενορχήστρωση και την παραγωγή η ίδια. Την ίδια χρονιά, μετά την παγκόσμια απήχηση της «Μάντισσας» υπέγραψε συμβόλαιο στην δισκογραφική εταιρεία Universal Music Berlin.
Το Νοέμβριο του 2017 συμμετείχε ως μια απ’ τις δέκα πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες του Youtube για το 2017 στο φεστιβάλ «Stage» που διοργανώνεται από την Google στο Bozar Center of the Fine Arts στις Βρυξέλλες.
Τον Σεπτέμβριο του 2018 η Μαρίνα Σάττι πλαισιωμένη από τις Fonέs τραγούδησε στην τελετή απονομής βραβείων «Champions of the Earth» των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη.
Την ίδια χρονιά ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού Votre Beauté ως «Γυναίκα Μουσικός της Χρονιάς».
Σήμερα ζει στη Αθήνα και εργάζεται πάνω στην κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου.